2015. október 30., péntek

Munkahelyünk a B&M store - Sáreczky Petra, Kazareczky Nikolett, Rácz Orsolya


Több mint 2 hete ilyenkor még kíváncsian vártuk hogy megtudjuk hol fogjuk tölteni az elkövetkező 3 hetet. Szerencsére hárman is egy helyre kerültünk a B&M-be. A munkahelyünk vegyesboltnak is mondható, mivel a játékoktól kezdve az ételig bármi megtalálható benne.
A hétköznapjainkat a westwood cross-on töltjük 10-15 óráig, de sajnos nem vásárlással. Vásárlás helyett "szívesebben" törölgetjük a B&M polcait. De a takarítás mellett azért csinálunk hasznos dolgot is. Van olyan nap, hogy pakolni szoktunk, árut feltölteni, ami megerőltetőbb feladat mint a takarítás de mi ezt mégis szívesebben csináljuk. Általában vagy mind a hárman takarítani szoktuk a polcokat vagy ketten pakoljuk az árut és egy valaki kezeli az árazó gépet, ami egy érdekes dolog, hiszen itt gun-nak, vagyis fegyvernek hívják, szóval mikor ezt először meséltem az itteni családomnak, kicsit megijedtek, hogy lelőttünk valakit, de nyugalom, ilyet akkor sem teszünk, ha a vásárló illetlen vagy furcsán viselkedik, ez csupán ellenőrzi az árakat.
Összegezve szívesen dolgozunk itt, főleg mert nagyon kedves és segítőkész kollégáink vannak, akikkel sokat szoktunk beszélgetni illetve nevetni is. Sokukkal összebarátkoztunk és nem szívesen hagyjuk itt őket. De amíg itt dolgoztunk nem csak múlattuk az időt. És a nyelvtanulás mellett is tanultunk mást. Az itt töltött idő alatt megtanultuk tisztelni a szupermarketekben dolgozó embereket mert igenis nagyon sokat dolgoznak és nehéz munkájuk van. Mi hárman betekintettünk 3 hétre a színfalak mögé a B&M-be és amellett hogy az angol tudásunk javult, még a hozzáállásunk is változott sok mindenben. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése