2013. október 17., csütörtök

Józsa Róbert: Vasárnapi séta Dealben

2013. október 6.

Egy kellemes, pihentető napot töltöttünk el a közeli Deal városában a mozgalmas londoni út utáni napon. 9.30-kor találkoztunk, a vonatállomás 10-15 percnyire van a szállásomtól, így jól ki tudtam magam pihenni, nem kellett korán kelni. Csak egyszer kellett átszálnunk Ramsgate-ben. Gyönyörű napos időnk volt, legalább 20-25 fokos melegben sétáltunk a tengerparton.
Az első úticélunk a Deal-i vár volt, ami híres kerek bástyáiról. A vár kisebb volt mint amire számítottunk. Bejártuk a vár szobáit és az alagutakat.
Rövid ebédszünet után mindenki eldönthette, hogy egy kicsit lazít a parton és a hatalmas móló környékén, vagy egy könnyed sétára indul a part mentén a Walmer vár irányába. Én inkább a sétát választottam. Az idő tökéletes volt, mindenkin csak egy póló volt, a tenger lenyűgözően szép kék volt.
Kora délután értünk vissza Broadstairs-be, ahol még mindig tartott a Gasztronómiai Fesztivál. Megkóstolhattunk sokféle ételt, a kiállítók az ország minden szegletéből érkeztek. Végsősoron ez egy nagyszerű vasárnap volt.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése